Tag din power hjem og vær heltinden i dit eget liv
 

- som mor, som kvinde og i din karriere​
 

Er du klar til at begynde rejsen mod et liv med frihed, mod og overskud til at være præcis den mor og karrierekvinde, du drømmer om at være - hvor du tør slippe frygten for at blive dømt og leve det liv, der giver mening for dig?
 

Så er du kommet til det rigtige sted!

Tag din power hjem og vær heltinden i dit eget liv
 

- som mor, som kvinde og i din karriere​

 

Er du klar til at begynde rejsen mod et liv med frihed, mod og overskud til at være præcis den fantastiske mor og ambitiøse kvinde, du drømmer om at være - hvor du tør slippe frygten for ikke at slå til og leve det liv, der giver mening for dig?
 

Så er du kommet til det rigtige sted!

Hvis du
 

Føler dig splittet mellem din rolle som mor og din rolle som ambitiøs kvinde
 

Savner tid til dig selv 
 

Konstant har dårlig samvittighed – over for børnene eller jobbet
 

Knokler løs uden at føle, du rigtigt kommer i mål
 

Føler dig utilstrækkelig som mor, som kvinde eller i din karriere
 

Holder dig tilbage i din karriere, fordi du også er mor – og frygter andres dom
 

Føler skam over at være utilfreds med dit liv
 

Så er du ikke alene!

Rigtig mange (ja, faktisk de fleste) ambitiøse mødre oplever, at uanset hvor hårdt de knokler, er det svært at få enderne til at mødes og skabe den balance i livet og i hverdagen, de drømmer om og længes efter.

Det er der (mindst) tre gode grunde til. 

For tre ting kendetegner nemlig ambitiøse mødre og den måde, vi forvalter vores ressourcer på:
 

Vi udskyder vores egne behov

Vi er overansvarlige

Vi har svært ved at begrænse os
 

Resultatet kender du sikkert kun alt for godt - manglende overskud, dårlig samvittighed, hverdagsstress, følelsen af utilstrækkelighed, tomhedsfølelse, forringet livsglæde, lavt selvværd - ja, sågar ensomhed. 

Men hvorfor er det så svært at sætte os selv først? Hvorfor tager vi ansvar for ting, der ligger uden for vores kontrol? Og hvorfor har vi så svært ved at vælge noget fra?

Svaret vender jeg tilbage til om et øjeblik.

For når jeg spørger kvinderne, der kommer hos mig, hvad de selv mener, der forhindrer dem i at leve det liv, de inderst inde ønsker, er svaret næsten altid det samme – mangel på tid eller økonomi.

Tid og økonomi til BÅDE at være en god mor OG en kompetent karrierekvinde.

Måske føler du også, at hvis bare du havde mere tid til rådighed eller flere penge på kontoen, så ville det være meget nemmere at...

 

Prioritere dig selv

Føle dig tilstrækkelig som mor

Føle tilfredshed med dig selv i din karriere

Være nærværende, der hvor du er

Vælge til og fra i livet

Slippe kontrollen og lade andre tage ansvar for det, der er deres

Føle frihed til at være den, du ønsker at væreTid og penge er skønt at have, men sandheden er bare, at det dybest set IKKE er manglen på de to, der stjæler dit overskud, giver dig dårlig samvittighed, får dig til at føle utilstrækkelighed eller forhindrer dig i at være den, du ønsker at være.

Ligesom det IKKE er institutionernes lukketider, kravene fra din chef eller andre mødres fordomme, der afholder dig fra at leve det liv, du drømmer om.

 

Men hvad er det så?


Svaret gemmer sig et helt andet sted og inde i dig - i dit selvbillede, i din frygt, i din kommunkation og i dit mindset.

Heldigvis – for det betyder, at du kan gøre noget ved det.

Vi bærer alle rundt på fortællinger om os selv. Fortællinger, vi helt ubevidst har skabt og ledt efter beviser på livet igennem. Fortællinger som dominerer vores selvbillede - og hvad vi tror er muligt for 'sådan nogle som os'.

Når vores ubevidste fortællinger om os selv er begrænsende (og det er de stort set altid), forhindrer de os i at udfolde vores fulde potentiale og leve frit i overensstemmelse med vores inderste værdier. 

Resultatet er en konstant indre kamp mellem vores hjertes længsel og vores fortællings fængsel. En kamp mellem vores kerne (vores essens) og vores indre kritiker (vores ego).

En indre kamp, der lige nu manifesterer sig i dit liv som en følelse af splittelse mellem børn og karriere, en følelse af utilstrækkelighed, tvivl på dig selv og de valg, du træffer og frygten for at blive dømt ude - som menneske, mor og karrierekvinde.

En indre kamp, der fastholder dig i et mentalt hamsterhjul, hvor eneste vej frem synes at være mere behovsudskydelse, mere kontrol og mere knokleri. 

Hvis du har forsøgt (og det har du med garanti) at slippe ud af hamsterhulet og løse problemet ved at 'tage dig sammen', så ved du også, at du lynhurtigt falder tilbage i den samme gamle trædemølle.
 

For løsningen er IKKE at tage dig sammen


Vejen til varig forandring går igennem din største forhindring. Når du finder det, der helt grundlæggende forhindrer dig i at være (den bedste udgave af) dig og leve det liv, du drømmer om - ja, så finder du også nøglen til at være den, du ønsker at være og skabe et liv, du virkelig elsker.

For at finde nøglen kræver det, at du er villig til at investere i dig selv - at du er parat til at tage din power hjem og være heltinden i dit eget liv - som mor, som kvinde og i din karriere.

Heltindeforløbet er skabt for dig, som 

 

En gang for alle vil finde ud af, hvad der REELT forhindringer dig i at være den, du ønsker at være og skabe det liv, du drømmer om


 

Længes efter at bryde ud af dit mentale hamsterhjul - og lære, hvad du stiller op, når du falder i


 

Vil være bedre til at træffe valg, der er rigtige for dig 


 

Ønsker at slippe kontrollen over dit (og andres) liv - uden at miste fodfæstet


 

Drømmer om at lukke munden på din indre kritiker, sige farvel til dårlig samvittighed og holde op med at sabotere dig selv


 

Er klar til at droppe offerspillet og få adgang til din fulde power


 

Ønsker at kommunikere på en måde, der styrker dig selv og dine relationer - og samtidig giver dig det, du gerne vil have

 

 

Vil have succes i livet - uden at gå på kompromis med dine værdier

Heltindeforløbet er skabt for dig, som 

 

En gang for alle vil finde ud af, hvad der REELT forhindringer dig i at være den, du ønsker at være og skabe det liv, du drømmer om


 

Længes efter at bryde ud af dit mentale hamsterhjul - og lære, hvad du stiller op, når du falder i


 

Vil være bedre til at træffe valg, der er rigtige for dig 


 

Ønsker at slippe kontrollen over dit (og andres) liv - uden at miste fodfæstet


 

Drømmer om at lukke munden på din indre kritiker, sige farvel til dårlig samvittighed og holde op med at sabotere dig selv


 

Er klar til at droppe offerspillet og få adgang til din fulde power


 

Ønsker at kommunikere på en måde, der styrker dig selv og dine relationer - og samtidig giver dig det, du gerne vil have

 

 

Vil have succes i livet - uden at gå på kompromis med dine værdier

Mange spørger, om de efter forløbet skal til at ændre HELE deres liv og enten skifte job, flytte eller måske endda blive skilt.

Selvfølgelig ikke. 

Med mindre, det er det, du virkelig ønsker. Den forandring, du skaber her, er en forandring inde i dig.

 

Når du forandrer dig, forandrer din verden sig også

 

Lige nu har du et par briller på, som viser dig en virkelighed, hvor tid, nærvær og overskud er en mangelvare. Hvor utilstrækkelighedsfølelse og dårlig samvittighed er i overflod. Hvor enderne ikke kan mødes, uanset hvor hårdt du knokler.

Forestil dig nu, at du får et par andre briller på. Et par briller, der viser dig en anden virkelighed. En virkelighed, hvor du har balance mellem børn og karriere. Hvor du ved præcis, hvad du vil og hviler i dine valg. Hvor du føler frihed og overskud i dit liv og oprigtig glæde ved at være dig, fordi du ser og anerkender dig selv både som det menneske, den mor og den karrierekvinde, du er og ønsker at være.

Hvis jeg fortalte dig, at du kunne finde de her fantastiske briller i en butik nede om hjørnet, er jeg ret sikker på, at du ville smide alt, hvad du havde i hænderne og løbe hurtigere end en hest derned for at få fat i et par.

Men nej. Du kan selvfølgelig ikke købe dem i en butik nede om hjørnet. Eller i nogen anden butik, for den sags skyld. Selvom jeg indrømmer, at tanken er besnærende.

Sandheden er til gengæld, at DU SELV kan lære, det der skal til for at fremstille de her fantastiske briller - og ovenikøbet, så de passer præcis til dig. Som med alt andet solidt håndværk kræver det selvfølgelig teknik, træning, tid og ressourcer.

Så hvis du
 

Ved, at intet forandrer sig i DIT liv, før DU gør
 

Ønsker at gøre op med det, der IKKE virker i dit liv – ved at gøre noget ANDET 
 

Er parat til at lære noget HELT NYT om dig selv 
 

Er villig til at smøge ærmerne op og tage ansvar for HELE dit liv - dig selv, din proces og din udvikling
 

Ved, at der IKKE findes genveje eller quickfixes til at skabe varig forandring 


Så er du også klar til Heltindeforløbet!

Først når du begynder at sætte den ene fod foran den anden, begynder du at bevæge dig fremad. Et lille skridt ad gangen.
 

Det hele starter med et bevidst valg

 

Så spørg dig selv, om du vil blive ved med at gøre, som du gør nu – og opnå det samme resultat?

Eller om du en gang for alle vil finde ud af, hvad det I VIRKELIGHEDEN er, der spænder ben for dig i dit liv og forhindrer dig i at føle frihed, overskud og ægte glæde – og i at være præcis den mor og karrierekvinde, du længes efter at være?

 

Jeg valgte i sin tid det sidste og har ikke set mig tilbage siden, for

 

Jeg savner IKKE mit hamsterhjul.

Jeg savner IKKE følelsen af aldrig helt at slå til.

Jeg savner IKKE min dårlige samvittighed.

Jeg savner IKKE følelsen af, at mit liv ikke giver mening.

Jeg savner IKKE skammen over at være utilfreds med mit liv.

 

Til gengæld står jeg op hver morgen med en boblende fornemmelse i maven, fordi jeg ved, at mit liv er præcis, som jeg ønsker, det skal være - også når det slår kolbøtter.

Jeg står op hver morgen med bevidstheden om, at jeg er fri til at være præcis det menneske, den mor og den karrierekvinde, jeg inderst inde ønsker at være - uden at tvivle på mig selv og de valg, jeg træffer.

Metoderne har hjulpet mig, mine kunder og tusindvis af andre – og de kan også hjælpe dig til at


 

Finde DIT formål i livet og DIT unikke bidrag til verden
 

Blive skarp på dine mål, og hvordan du når dem – som kvinde, som mor og i din karriere
 

Øge dit selvværd og hvile i dig selv 
 

Anerkende dig selv og være præcis det menneske, den mor og den karrierekvinde, du er og ønsker at være
 

Træffe modige valg og turde stå ved dem
 

Kommunikere på en måde, der styrker dig og dine relationer - og giver dig det, du ønsker 
 

Opdage din unikke power og være en inspiration for mennesker omkring digVære heltinden i dit eget liv!

Metoderne har hjulpet mig, mine kunder og tusindvis af andre – og de kan også hjælpe dig til at


 

Finde DIT formål i livet og DIT unikke bidrag til verden
 

Blive skarp på dine mål, og hvordan du når dem – som kvinde, som mor og i din karriere
 

Øge dit selvværd og hvile i dig selv 
 

Anerkende dig selv og være præcis det menneske, den mor og den karrierekvinde, du er og ønsker at være
 

Træffe modige valg og turde stå ved dem
 

Kommunikere på en måde, der styrker dig og dine relationer - og giver dig det, du ønsker 
 

Opdage din unikke power og være en inspiration for mennesker omkring digVære heltinden i dit eget liv!

Reference

Jeg gik til Stine med en klar fornemmelse af, hvad jeg gerne ville have ud af min coaching. I forløbet blev det klart, at det var noget ganske andet – og det takket være Stines vedholdenhed og 'spørgelyst'. Jeg var aldrig nået til den erkendelse, hvis ikke hun havde boret på den gode måde. Og så må jeg tilføje - Stine er et af de mest anerkendende mennesker jeg kender, uden at være påtaget, hvilket har været super motiverende for mig.

Michaela Andersen, CEO og Founder, BYMA
Reference

Igennem mit forløb hos Stine har jeg fået øje på en masse nye ting og lært en del mere om mig selv. Blandt andet er jeg blevet bevidst om, at det er okay at prioritere mig selv i forhold til de drømme jeg har rent karrieremæssigt ved siden af gerne at ville være verdens bedste mor. Stine er nærværende og empatisk at tale med, og en der i den grad ved, hvad der skal til for at få balance i sit liv som ambitiøs mor. I dag står jeg så meget stærkere og mere afklaret i forhold til at balancere familie- og arbejdsliv.

Line Pryds Bertholdt, selvstændig
Reference

Jeg 'ved' egentlig godt, hvad jeg render rundt og laver (forkert) i min hverdag, men jeg er kommet til at slå mit liv på autopilot og har ikke kunne finde off-knappen! Jeg har i mit forløb hos Stine fundet den gyldne knap (jeg er i hvert fald er godt på vej), som jeg har søgt efter de sidste mange år og er blevet meget mere bevidst om, hvornår det er okay at have autopilot på, og hvornår den bare SKAL slukkes.

Mette Schulze, Planning & Optimization Director, OMD Danmark
Reference

I løbet af mit coachingforløb har jeg lært, hvor essentiel min reaktion er i de situationer, som jeg oplever er udfordrende. Det gør en markant forskel, når jeg er rolig og rummelig, i stedet for at dømme mig selv og dem omkring mig.

Lonnie Frydensberg Hansen, specialist i e-læring, kommunikation og formidling

Heltindeforløbet er kort sagt for dig, som er klar til at tage skridtet fra worrier til warrier fuldt ud, så du kan være den fantastiske mor og kvinde, du inderst inde drømmer om at være - og leve et liv, du elsker at stå op til hver dag.
 

På forløbet kommer du igennem seks kraftfulde moduler


Modul 1: Hvis der var frit valg på alle hylder… 
Her slipper vi alle begrænsninger og går i dybden med dine visioner og mål for livet. Hvem vil du gerne være i livet – som mor, som kvinde og i din karriere? Hvad kendetegner netop dit drømmeliv? 

 

Modul 2: Fra begrænsende til kraftfuld kommunikation
Din kommunikation er afgørende for din livskvalitet og dine muligheder for at opnå det, du ønsker dig i livet. På modul to lærer du at spotte dine faldgruber og kommunikere dine behov på en måde, der giver power til både dig selv og dine relationer. 

 

Modul 3: Hvad spænder ben for dig i livet?
Vejen til forandring går gennem din forhindring. Vi finder frem til det, der REELT stopper dig i at være den, du ønsker at være og leve det liv, du længes efter. Når du lærer at skelne mellem oplevede overfladeforhindringer og den frygt, der gemmer sig bag dem, får du mulighed for at tænke og handle på en helt ny måde. 

 

Modul 4: Sandheden om dig og dit liv
Vi bærer alle rundt på fortællinger om os selv. Nogle har vi skabt allerede som børn, andre er stødt til på vores vej gennem livet. Fælles for dem er, at de sammen udgør vores selvbillede – vores sandhed om os selv, hvem vi er - og hvad der er muligt for os. Problemet med vores fortællinger er, at de oftest hverken styrker os eller har noget som helst med virkeligheden at gøre. På modulet her arbejder vi på bedste arkæologiske vis med at grave din begrænsende fortælling om dig frem, så du kan lære at slippe den og skabe en ny, der styrker dig i livet. 

 

Modul 5: Nye muligheder
På dette modul har vi fokus på alt det, der bliver muligt i dit liv, når du lærer at give slip på dine begrænsende overbevisninger og fortællinger om dig selv og livet. Du lærer, hvordan du gennem bevidst arbejde med dine tilstande, kan transformere dine tanker og følelser og være den, du ønsker at være – og hvordan din måde at være på transformerer verden omkring dig. 

 

Modul 6: Dit WHY
Her handler det om dit formål i livet.  Det, som dybest set driver dig, det du gerne vil give til dine børn og til verden. Dit unikke bidrag. Du lærer, hvordan du sikrer dig, at de valg du træffer er i overensstemmelse med dine værdier og bringer dig nærmere dit formål - og ikke væk fra det. Du lærer, hvad du kan gøre for at bryde ud af hamsterhjulet - og hvad du stiller op, når du falder i. 

Det praktiske 

Èt forløb - tre pakker

 

Heltindeforløbet BASIC

BASIC er for dig, der ikke føler det store behov for at blive holdt i hånden og ved ilden, når du arbejder med dig selv. Du er sandsynligvis vant til det - og hvis ikke, har du i hvert fald masser af mod på at kaste dig ud i det. Du rejser selvfølgelig ikke alene og får masser af mulighed for at søge støtte og sparring undervejs - både hos mig og holdets øvrige heltinder.

Heltindeforløbet BASIC koster 1.500 kr. pr. måned i tre måneder.
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige to rater betales henholdsvis 1. april og 1. maj 2019.

 

Heltindeforløbet PLUS
PLUS er mellempakken til dig, som er klar til at rykke, men som ved med dig selv, at du når længst med personlig sparring og dybdegående coaching undervejs. Sammen løser vi op for de begrænsende tanker, mønstre og vaner, der fylder hos netop dig - ligesom jeg støter dig i at holde fanen højt, når det hele føles lidt svært og op ad bakke.

Heltindeforløbet PLUS koster 3.000 kr. pr. måned i tre måneder. 
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige to rater betales henholdsvis 1. april og 1. maj 2019.

 

Heltindeforløbet INTENSIVE
INTENSIVE er til dig, som ønsker et kraftfuldt, intenst og håndholdt mentorforløb med mig som din personlige træner og kærlige udfordrer på hele rejsen. Gennem hyppige, dybdegående 1:1 coachingsamtaler støtter jeg dig i at skabe varige forandringer i dit liv og opnå det, du virkelig ønsker dig. Du har her også altid en livline at trække i - og en til at holde dig fast (for det gør jeg), når din indre kritiker forsøger at lede dig på afveje (for det gør hun).
 

Heltindeforløbet INTENSIVE koster 4.500 kr. pr. måned i tre måneder. 
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige to rater betales henholdsvis 1. april og 1. maj 2019.


Bemærk! Der er kun plads til et begrænset antal PLUS og INTENSIVE-deltagere på forløbet.

Det praktiske 

Èt forløb - tre pakker
 

Heltindeforløbet BASIC

BASIC er for dig, der ikke føler det store behov for at blive holdt i hånden og ved ilden, når du arbejder med dig selv. Du er sandsynligvis vant til det - og hvis ikke, har du i hvert fald masser af mod på at kaste dig ud i det. Du rejser selvfølgelig ikke alene og får masser af mulighed for at søge støtte og sparring undervejs - både hos mig og holdets øvrige heltinder.

Heltindeforløbet BASIC koster 1.500 kr. pr. måned i tre måneder.
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige to rater betales henholdsvis 1. april og 1. maj 2019.

 

Heltindeforløbet PLUS
PLUS er mellempakken til dig, som er klar til at rykke, men som ved med dig selv, at du når længst med personlig sparring og dybdegående coaching undervejs. Sammen løser vi op for de begrænsende tanker, mønstre og vaner, der fylder hos netop dig - ligesom jeg støter dig i at holde fanen højt, når det hele føles lidt svært og op ad bakke.

Heltindeforløbet PLUS koster 3.000 kr. pr. måned i tre måneder. 
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige to rater betales henholdsvis 1. april og 1. maj 2019.

 

Heltindeforløbet INTENSIVE
INTENSIVE er til dig, som ønsker et kraftfuldt, intenst og håndholdt mentorforløb med mig som din personlige træner og kærlige udfordrer på hele rejsen. Gennem hyppige, dybdegående 1:1 coachingsamtaler støtter jeg dig i at skabe varige forandringer i dit liv og opnå det, du virkelig ønsker dig. Du har her også altid en livline at trække i - og en til at holde dig fast (for det gør jeg), når din indre kritiker forsøger at lede dig på afveje (for det gør hun).
 

Heltindeforløbet INTENSIVE koster 4.500 kr. pr. måned i tre måneder. 
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige to rater betales henholdsvis 1. april og 1. maj 2019.

Bemærk! Der er kun plads til et begrænset antal PLUS og INTENSIVE-deltagere på forløbet.

Det får du på Heltindeforløbet

Heltindeforløbet BASIC

 

 • Et intensivt tremåneders onlineforløb inddelt i seks moduler med tilhørende selvstudier, opgaver og øvelser i form af videoer, lydfiler og pdf'er.
   
 • Tre online Q&A sessioner, hvor du og de andre deltagere på holdet kan stille spørgsmål til modulerne og få sparring på konkrete udfordringer i forbindelse med forløbet.
   
 • Støtte og inspiration fra holdets andre heltinder i et lukket forum på Facebook. 

TILMELD MIG BASIC

Heltindeforløbet PLUS

 

 • Et intensivt tremåneders onlineforløb inddelt i seks moduler med tilhørende selvstudier, opgaver og øvelser i form af videoer, lydfiler og pdf'er.
   
 • Tre online Q&A sessioner, hvor du og de andre deltagere på holdet kan stille spørgsmål til modulerne og få sparring på konkrete udfordringer i forbindelse med forløbet.
   
 • Støtte og inspiration fra holdets andre heltinder i et lukket forum på Facebook. 
   
 • Tre 1:1 coachingsessioner á 75 minutter - én session i pr. måned.
   
 • Opfølgningssession (45 min.) ca. en måned efter forløbets afslutning, hvor vi samler op og sikrer os, at du kommer godt videre.

TILMELD MIG PLUS

Heltindeforløbet INTENSIVE

 

 • Et intensivt tremåneders onlineforløb inddelt i seks moduler med tilhørende selvstudier, opgaver og øvelser i form af videoer, lydfiler og pdf'er.
   
 • Tre online Q&A sessioner, hvor du og de andre deltagere på holdet kan stille spørgsmål til modulerne og få sparring på konkrete udfordringer i forbindelse med forløbet.
   
 • Støtte og inspiration fra holdets andre heltinder i et lukket forum på Facebook. 
   
 • Seks 1:1 coachingsessioner á 75 minutter - én session i pr. modul.
   
 • Opfølgningssession (45 min.) ca. en måned efter forløbets afslutning, hvor vi samler op og sikrer os, at du kommer godt videre.
   
 • Fri adgang til personlig sparring og rådgivning hos mig via mail under hele forløbet.

TILMELD MIG INTENSIVE

Spørgsmål & svar
 

Q: Hvordan foregår det?

A: Heltindeforløbet foregår online på momatworks portal, hvor du får dit eget login. Du får adgang til ét modul ad gangen med 14 dages mellemrum.

1:1 samtalerne finder sted i dagtimerne (kl. 9.30-15.30) over telefonen eller i min praksis. Evt. hjemmearbejde i forbindelse med samtalerne laver du mellem modulerne, når det passer dig.

 

Q: Hvornår foregår det?

 A: Opstart for næste hold er den 4. marts 2019. Klik her for at få direkte besked, når tilmeldingen åbner.

 

Q: Hvor meget tid skal jeg sætte af til hvert modul?

A: Du skal sætte ca. 2 timer af til hjemmearbejdet til hvert modul. Meget af hjemmearbejdet foregår dog løbende i din hverdag - præcis der, hvor du gerne vil integrere det, du har lært. Har du en PLUS eller INTENSIVE-plads, skal du sætte yderligere 75 minutter af pr. coachingsamtale.

 

Q: Hvad hvis jeg ikke når, at lave alle opgaverne på hvert modul?

A: Det er vigtigt, at du prioriterer at lave alle opgaver og øvelser på forløbet, da dine største gennembrud netop sker, når du selv arbejder med at integrere nye indsigter. Sørg for, at du har støtte og opbakning i dit bagland. Når du det alligevel ikke... ja, så når du det ikke. 

 

Q: Jeg er ikke så vild med Facebookgrupper - er forløbet så noget for mig?

A: Ja! Facebookgruppen er et tilbud, og du bestemmer selv, om du vil være med i den eller ej. Når det er sagt, vil jeg klart invitere dig til at give gruppen en chance. Vi kan gå hurtigt alene, men vi når længst, når vi går sammen.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Jeg er aldrig længere end en e-mail, ens SMS eller et opkald væk, så hiv endelig fat i mig, hvis du er i tvivl om noget eller bare lige vil have en snak og se, om vi er et match. Fang mig på stine@momatwork.dk eller 60387337.

Spørgsmål & svar
 

Q: Hvordan foregår det?

A: Heltindeforløbet foregår online på momatworks portal, hvor du får dit eget login. Du får adgang til ét modul ad gangen med 14 dages mellemrum.

1:1 samtalerne finder sted i dagtimerne (kl. 9.30-15.30) over telefonen eller i min praksis. Evt. hjemmearbejde i forbindelse med samtalerne laver du mellem modulerne, når det passer dig.

 

Q: Hvornår foregår det?

 A: Opstart for næste hold er den 4. marts 2019. Klik her for at få direkte besked, når tilmeldingen åbner.

 

Q: Hvor meget tid skal jeg sætte af til hvert modul?

A: Du skal sætte ca. 2 timer af til hjemmearbejdet til hvert modul. Meget af hjemmearbejdet foregår dog løbende i din hverdag - præcis der, hvor du gerne vil integrere det, du har lært. Har du en PLUS eller INTENSIVE-plads, skal du sætte yderligere 75 minutter af pr. coachingsamtale.

 

Q: Hvad hvis jeg ikke når, at lave alle opgaverne på hvert modul?

A: Det er vigtigt, at du prioriterer at lave alle opgaver og øvelser på forløbet, da dine største gennembrud netop sker, når du selv arbejder med at integrere nye indsigter. Sørg for, at du har støtte og opbakning i dit bagland. Når du det alligevel ikke... ja, så når du det ikke. 

 

Q: Jeg er ikke så vild med Facebookgrupper - er forløbet så noget for mig?

A: Ja! Facebookgruppen er et tilbud, og du bestemmer selv, om du vil være med i den eller ej. Når det er sagt, vil jeg klart invitere dig til at give gruppen en chance. Vi kan gå hurtigt alene, men vi når længst, når vi går sammen.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Jeg er aldrig længere end en e-mail, ens SMS eller et opkald væk, så hiv endelig fat i mig, hvis du er i tvivl om noget eller bare lige vil have en snak og se, om vi er et match. Fang mig på stine@momatwork.dk eller 60387337.

Jeg hedder Stine Taulborg Michaelsen og er indehaver af momatwork, hvor jeg hjælper andre ambitiøse mødre med at slippe fri af deres begrænsninger og skabe et liv, de virkelig elsker.

Jeg brænder for at være med til at skabe en verden, hvor vi alle kan føle frihed til at være præcis dem, vi er og leve det liv, der giver mening for os.

Som mentor og coach står jeg for at være kærlig og udfordrende, når jeg støtter ambitiøse mødre i at frigøre sig fra deres eget begrænsende selvbillede, frygten for at mislykkes, og omverdenens mange meninger og fordomme. 

Først der bliver det muligt, at være dem, vi inderst inde ønsker at være - og leve det liv, vi drømmer om og længes efter.

Jeg ved, hvad jeg taler om, for jeg er selv gået vejen. 

En gang stod jeg selv begravet i moradset, splittet mellem børn og karriere og kun optaget af én eneste ting: At gøre det hele så godt, at ingen ville kunne dømme mig ude.

Men prisen var høj, og jeg stod ikke distancen. Heldigvis. For nedsmeltningen blev begyndelsen på MIN rejse mod et liv med frihed, mod og overskud til at være den mor og karrierekvinde, jeg inderst inde ønsker at være - og leve et liv på MINE præmisser.

Nu brænder jeg for at hjælpe dig samme vej - ud af hamsterhjulet, ned i kroppen og ind til kernen, så du kan begynde at styre dit liv indefra og leve dit formål. Når du gør det, får du adgang til al din power og fulde potentiale - som kvinde, som mor og i din karriere.