Tag din power hjem og vær heltinden i dit eget liv
 

- som mor, som kvinde og i din karriere​
 

Er du klar til at begynde rejsen mod et liv med frihed, mod og overskud til at være den fantastiske mor og kvinde, du længes efter at være - hvor du tør slippe frygten for ikke at slå til og leve et liv, der giver mening for dig?
 

Så er du kommet til det rigtige sted!

Tag din power hjem og vær heltinden i dit eget liv
 

 

Er du klar til at begynde rejsen mod et liv med frihed, mod og overskud til at være den fantastiske mor og kvinde, du længes efter at være - hvor du tør slippe frygten for ikke at slå til og leve et liv, der giver mening for dig?

 

Så er du kommet til det rigtige sted!

Hvis du
 

Føler dig splittet mellem børn, parforhold og job
 

Har svært ved at prioritere dig selv i hverdagen 
 

Konstant har dårlig samvittighed – over for børnene, kæresten, vennerne, jobbet, vasketøjet, opvasken etc.
 

Knokler løs uden at føle, du nogensinde kommer i mål med tingene på din (uendelige) to-to-liste
 

Ikke føler, at du slår til som mor, som kæreste eller på jobbet
 

Skammer dig over at være utilfreds med dit liv

 

Så er du ikke alene!

Rigtig mange (ja, faktisk de fleste) mødre oplever, at uanset hvor hårdt de knokler, er det svært at få enderne til at mødes og skabe den balance i livet og i hverdagen, de drømmer om og længes efter.

Det er der (mindst) tre gode grunde til. 

For tre ting kendetegner nemlig den måde, vi forvalter vores ressourcer på:
 

Vi udskyder vores egne behov

Vi er overansvarlige

Vi har svært ved at begrænse os
 

Resultatet kender du sikkert kun alt for godt - manglende overskud, dårlig samvittighed, hverdagsstress, følelsen af utilstrækkelighed, tomhedsfølelse, forringet livsglæde, lavt selvværd - ja, sågar ensomhed. 

Men hvorfor er det så svært at sætte os selv først? Hvorfor tager vi ansvar for ting, der ligger uden for vores kontrol? Og hvorfor har vi så svært ved at vælge noget fra?

Svaret vender jeg tilbage til om et øjeblik.

For når jeg spørger kvinderne, der kommer hos mig, hvad de selv mener, der forhindrer dem i at leve det liv, de inderst inde ønsker, er svaret næsten altid det samme – tid, penge og andre mennesker.

Måske føler du også, at hvis bare du havde mere tid eller flere penge på kontoen, så ville det være meget nemmere at...
 

Prioritere dig selv højere

Føle at du slår til

Være mere glad og lykkelig

Være mere nærværende sammen med børnene

Sige nej, når du mener nej - og ja, når du mener ja

Være ligeglad med, hvad andre tænker

Føle dig fri til at være digTid og penge ER skønt at have, men sandheden er bare, at det dybest set IKKE er manglen på de to (eller andre mennesker), der stjæler dit overskud, giver dig dårlig samvittighed eller forhindrer dig i at være dig selv.

Ligesom det IKKE er institutionernes lukketider, kravene fra din chef eller andre mødres fordomme, der afholder dig fra at leve det liv, du drømmer om.

 

Men hvad er det så?


Svaret gemmer sig et helt andet sted og inde i dig - i dit selvbillede, i din frygt, i din kommunkation og i dit mindset.

Og det er godt – for det betyder, at du kan gøre noget ved det.

Vi bærer alle rundt på fortællinger om os selv. Fortællinger, vi helt ubevidst har skabt og forsøgt at bevise for os selv livet igennem. Fortællinger som dominerer vores selvbillede - og hvad vi tror er muligt for 'sådan nogle som os'.

Når vores ubevidste fortællinger om os selv er begrænsende, hæmmer de os i at udfolde os som mennesker og leve frit i overensstemmelse med vores sande værdier. 

Resultatet er en konstant indre kamp mellem vores hjertes længsel og vores fortællings fængsel. En kamp mellem vores kerne (vores essens) og vores indre kritiker (vores ego).

En indre kamp, der lige nu manifesterer sig i dit liv som en følelse af splittelse mellem dig selv, din familie og dit arbejdsliv, en følelse af ikke helt at kunne slå til, tvivl på dig selv og de valg, du træffer og frygten for at blive dømt ude af alle de andre (der jo tilsyneladende har fuldstændig styr på deres liv).

En indre kamp, der fastholder dig i et mentalt hamsterhjul, hvor den eneste vej frem synes at være mere behovsudskydelse, mere kontrol og mere knokleri. 

Hvis du har forsøgt (og det har du helt sikkert) at slippe ud af hamsterhulet og løse problemet ved at 'tage dig sammen' eller slå dig selv i hovedet, så ved du også, at det ikke virker, og at du lynhurtigt falder tilbage i den samme gamle trædemølle.
 

For løsningen er IKKE at tage dig sammen 


Vejen til varig forandring går igennem din største forhindring. Når du finder ind til det, der helt grundlæggende forhindrer dig i at være (den bedste udgave af) dig og leve det liv, du drømmer om - ja, så finder du også nøglen til at være den, du ønsker at være og skabe et liv, du virkelig elsker.

For at finde nøglen kræver det, at du er villig til at træffe en beslutning og tage ansvar for dit eget liv og trivsel. Resten kan jeg hjælpe dig med.

Heltindeforløbet er skabt for dig, som 

 

En gang for alle vil finde ud af, hvad der REELT forhindringer dig i at være den, du ønsker at være og skabe det liv, du drømmer om


 

Længes efter at bryde ud af dit mentale hamsterhjul - og lære, hvad du stiller op, når du falder i


 

Vil være bedre til at træffe valg, der er rigtige for dig 


 

Ønsker at slippe kontrollen over dit (og andres) liv - uden at miste fodfæstet


 

Drømmer om at lukke munden på din indre kritiker, sige farvel til dårlig samvittighed og holde op med at sabotere dig selv


 

Er klar til at droppe offerspillet og få adgang til din fulde power


 

Ønsker at kommunikere på en måde, der styrker dig selv og dine relationer - og samtidig giver dig det, du gerne vil have

 

 

Vil have succes i livet - uden at gå på kompromis med dine værdier

Heltindeforløbet er for dig, som 

 

En gang for alle vil finde ud af, hvad der REELT forhindringer dig i at være den, du ønsker at være og leve det liv, du drømmer om


 

Længes efter at bryde ud af dit drænende mentale hamsterhjul - og lære, hvad du stiller op, når du falder i


 

Vil lære at sætte sunde grænser og træffe de rigtige valg for dig 

 


Ønsker at kommunikere på en måde, der styrker både dig selv og dem omkring dig - og samtidig giver dig det, du gerne vil have


 

Drømmer om at lukke munden på din indre kritiker, sige farvel til dårlig samvittighed og stoppe med at sabotere dig selv


 

Er parat til at droppe offerspillet og generobre magten over dit eget liv

 

 

Vil leve dit liv i overensstemmelse med dine inderste og vigtigste værdier

Mange spørger, om de efter forløbet skal til at ændre HELE deres liv og enten skifte job, flytte eller måske endda blive skilt.

Selvfølgelig ikke. 

Med mindre, det er det, du virkelig ønsker. Den forandring, du skaber her, er en forandring inde i dig.

 

Når du forandrer dig, forandrer din verden sig også

 

Lige nu har du et par briller på, som viser dig en virkelighed, hvor tid, nærvær og overskud er en mangelvare. Hvor utilstrækkelighedsfølelse og dårlig samvittighed er i overflod. Hvor enderne ikke kan mødes, uanset hvor hårdt du end knokler.

Forestil dig nu, at du får et par andre briller på. Et par briller, der viser dig en anden virkelighed. En virkelighed, hvor du er i balance. Hvor du ved præcis, hvad du vil og hviler i dine valg. Hvor du føler frihed, overskud og oprigtig glæde ved dit liv og ved at være dig.

Hvis jeg fortalte dig, at du kunne finde de her fantastiske briller i en butik nede om hjørnet, er jeg ret sikker på, at du ville smide alt, hvad du havde i hænderne og løbe hurtigere end en hest derned for at få fat i et par.

Men nej. Du kan selvfølgelig ikke købe dem i en butik nede om hjørnet. Eller i nogen anden butik, for den sags skyld. Selvom jeg indrømmer, at tanken er besnærende.

Sandheden er til gengæld, at DU SELV kan lære, det der skal til for at fremstille de her fantastiske briller - og ovenikøbet, så de passer præcis til dig. Som med alt andet solidt håndværk kræver det selvfølgelig teknik, træning, tid og ressourcer.

Så hvis du
 

Ved, at intet forandrer sig i DIT liv, før DU gør
 

Ønsker at gøre op med det, der IKKE virker i dit liv – ved at gøre noget ANDET 
 

Er parat til at lære noget HELT NYT om dig selv 
 

Er villig til at smøge ærmerne op og tage ansvar for HELE dit liv - dig selv, din proces og din udvikling
 

Ved, at der IKKE findes genveje eller quickfixes til at skabe varig forandring 


Så er du også klar til Heltindeforløbet!

Først når du begynder at sætte den ene fod foran den anden, begynder du at bevæge dig fremad. Et lille skridt ad gangen.
 

Det hele starter med et bevidst valg

 

Så spørg dig selv, om du vil blive ved med at gøre, som du gør nu – og opnå det samme resultat?

Eller om du en gang for alle vil finde ud af, hvad der i VIRKELIGHEDEN, spænder ben for dig i dit liv og forhindrer dig i at føle frihed, overskud og ægte glæde – og i at være præcis den mor og kvinde, du længes efter at være?

 

Jeg valgte i sin tid det sidste og har ikke set mig tilbage siden, for

 

Jeg savner IKKE mit hamsterhjul.

Jeg savner IKKE følelsen af aldrig helt at slå til.

Jeg savner IKKE min dårlige samvittighed.

Jeg savner IKKE følelsen af, at mit liv ikke giver mening.

Jeg savner IKKE skammen over at være utilfreds med mit liv.

 

Til gengæld står jeg op hver morgen med en boblende fornemmelse i maven, fordi jeg ved, at mit liv er præcis, som jeg ønsker, det skal være - også når det slår kolbøtter og på mine dårlige dage (jo, dem har jeg altså også).

Jeg står op hver morgen med BEVIDSTHEDEN om, at jeg er fri til at være præcis den jeg er og inderst inde ønsker at være - uden at tvivle på mig selv og de valg, jeg træffer.

Metoderne har hjulpet mig og tusindvis af andre – og de kan også hjælpe dig til at


 

Mærke dig selv, og hvad du har brug for
 

Blive skarp på, hvad du inderst inde vil - og hvad der skal til for at opnå det

 

Træffe modige valg i dit liv og turde stå ved dem
 

Forvandle hverdagens konflikter til kærligt nærvær
 

Blive mere grundglad og mindre bekymret
 

Sætte gode grænser, der styrker dig selv og andre
 

Lukke munden på din indre kritiker, når hun forsøger at sabotere dig
 

Øjne de fantastiske muligheder, du ikke ser i dag
 

Sige fra over for dine nære - uden dårlig samvittighed
 

Opdage din sande styrke og være en inspiration for mennesker omkring dig


Være heltinden i dit eget liv!

Metoderne har hjulpet mig og tusindvis af andre – og de kan også hjælpe dig til at


 

Mærke dig selv, og hvad du har brug for
 

Blive skarp på, hvad du inderst inde vil - og hvad der skal til for at opnå det

 

Træffe modige valg i dit liv og turde stå ved dem
 

Forvandle hverdagens konflikter til kærligt nærvær
 

Blive mere grundglad og mindre bekymret
 

Sætte gode grænser, der styrker dig selv og andre
 

Lukke munden på din indre kritiker, når hun forsøger at sabotere dig
 

Øjne de fantastiske muligheder, du ikke ser i dag
 

Sige fra over for dine nære - uden dårlig samvittighed
 

Opdage din sande styrke og være en inspiration for mennesker omkring dig


Være heltinden i dit eget liv!

Det siger deltagerne om Heltindeforløbet

 

"Jeg kan mærke, at jeg flytter mig"

Jeg valgte at deltage på Heltindeforløbet, fordi jeg ønskede at investere i mig selv. Jeg har altid interesseret mig for og brugt en del tid på personlig udvikling, og her kunne jeg få et intensivt forløb med indspark fra forskellige vinkler.

Der er både skriftlige øvelser, sparring med ligesindede og selve coaching-samtalerne.

Øvelserne er lige til at gå til, og jeg oplever, at de har en stor effekt - jeg kan mærke, at jeg flytter mig. Men jeg må advare om, at det kan medføre nogle tårer indimellem - også de mere ubehagelige af slagsen.

Stine er genial at have som coach. Det siger jeg uden at blinke. Nogen gange kan jeg godt tænke "Øv, hvorfor synes hun ikke, det er lidt synd for mig her?". Men hun er der for mig 100 procent, og det betyder, at hun gør det, der er bedst for mig i stedet for at hoppe med ned i offersovsen.

Det håber jeg, du vil give dig selv muligheden for at opleve. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at blive Heltinde.

 
Lonnie, 30 år og mor til to, Odense

Det siger deltagerne om Heltindeforløbet

 

"Jeg kan mærke, at jeg flytter mig"

Jeg valgte at deltage på Heltindeforløbet, fordi jeg ønskede at investere i mig selv. Jeg har altid interesseret mig for og brugt en del tid på personlig udvikling, og her kunne jeg få et intensivt forløb med indspark fra forskellige vinkler.

Der er både skriftlige øvelser, sparring med ligesindede og selve coaching-samtalerne.

Øvelserne er lige til at gå til, og jeg oplever, at de har en stor effekt - jeg kan mærke, at jeg flytter mig. Men jeg må advare om, at det kan medføre nogle tårer indimellem - også de mere ubehagelige af slagsen.

Stine er genial at have som coach. Det siger jeg uden at blinke. Nogen gange kan jeg godt tænke "Øv, hvorfor synes hun ikke, det er lidt synd for mig her?". Men hun er der for mig 100 procent, og det betyder, at hun gør det, der er bedst for mig i stedet for at hoppe med ned i offersovsen.

Det håber jeg, du vil give dig selv muligheden for at opleve. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at blive Heltinde.

 
Lonnie, 30 år og mor til to, Odense
"Det var tid til forandring"
 
Jeg valgte at komme på Heltindeforløbet, fordi jeg ikke kunne mærke mig selv. Jeg kunne ikke mærke mine behov rigtigt, og det hele kørte bare. Stress var også en af årsagerne til, at nu skulle der laves om på nogle vaner og rutiner.
 
Det var tid til forandring, og det har jeg fået gode redskaber til på forløbet.
 
Jeg er ikke i mål, men jeg prøver at øve mig og huske at slå "autopiloten" fra og i stedet trække vejret og nyde nuet. 
 
Stine er yderst empatisk og sød og ikke mindst dygtig. Øvelserne er gode, og de får en til at mærke efter - selv i de inderste kroge!
 
Jeg vil klart anbefale Heltindeforløbet til andre, da det giver en indre og ydre opmærksomhed, og man bliver bevidst omkring sig selv.
 
Aino, 36 år og mor til to, Herlev
"Det er befriende at være mere mig selv"
 
Jeg valgte Heltindeforløbet, fordi jeg ønskede at arbejde med mig selv og komme i en retning af at blive mere autentisk, accepterende, tilstede og ikke mindst glad. 
 
Øvelserne på forløbet er meget håndgribelige, og de tanker, jeg skal gøre mig, når jeg laver dem, kommer helt ind i kernen på mig og tvinger mig til at være ærlig overfor mig selv.
 
Det kan både gøre rigtig ondt og gøre mig rigtig glad, og begge dele styrker mig i det lange løb. Jeg kan bruge øvelserne igen og igen, og det gør, at jeg holder mig kørende på den positive frekvens, som er så vigtig for at holde fokus og motivationen. Og lidt efter lidt bliver det hele bare en naturlig del af hverdagen.
 
Jeg oplever Stine som en meget autentisk og passioneret coach, der virkelig kommer ind til benet. Hun er god til at finde vej igennem mit spindelvæv af følelser og god til at lave opfølgning, så tingene ikke bare bliver liggende efter samtalerne.
 
Det er også fedt, at hun er så ærlig omkring sig selv og sine egne erfaringer - det gør mig tryg og giver mig lysten til selv at være fuldstændig ærlig.
 
Jeg er blevet meget mere tilstede i mit eget liv, efter jeg er begyndt på dette forløb. Når jeg er hjemme med min familie, er det der mit hoved er -  og når jeg er på arbejde, er det der, det er. Det er en helt befrielse ikke at skulle være alle mulige andre steder end lige nu og her. Det kræver dagligt arbejde, men det bliver nemmere og nemmere.
 
Jeg er blevet mere ærlig overfor mig selv og mine omgivelser omkring, hvad jeg vil, og hvor mine grænser går. Igen kræver det dagligt arbejde og øvelse, men det bliver nemmere, og det er så befriende at være mere og mere mig selv.
 
Alt i alt er jeg bare mere tilstede og meget mere positiv. Kan mærke glæden ved alle de dejlige ting, der sker i mit liv og bruger denne positive energi på mine børn og min fantastiske kæreste.
 
Vicky, 38 år og mor til to, Herning

Heltindeforløbet er kort sagt for dig, som er klar til at tage skridtet fra worrier til warrier fuldt ud, så du kan være den fantastiske mor og kvinde, du inderst inde drømmer om at være - og leve et liv, du elsker at stå op til hver dag.
 

På forløbet kommer du igennem 6 kraftfulde moduler


Modul 1: Hvis der var frit valg på alle hylder… 
Her slipper vi alle begrænsninger og går i dybden med dine visioner og mål for livet. Hvem vil du gerne være i livet – som mor, som kvinde og i din karriere? Hvad kendetegner netop dit drømmeliv? 

 

Modul 2: Fra begrænsende til kraftfuld kommunikation
Din kommunikation er afgørende for din livskvalitet og dine muligheder for at opnå det, du ønsker dig i livet. På modul to lærer du at spotte dine faldgruber og kommunikere dine behov på en måde, der giver power til både dig selv og dine relationer. 

 

Modul 3: Hvad spænder ben for dig i livet?
Vejen til forandring går gennem din forhindring. Vi finder frem til det, der REELT stopper dig i at være den, du ønsker at være og leve det liv, du længes efter. Når du lærer at skelne mellem oplevede overfladeforhindringer og den frygt, der gemmer sig bag dem, får du mulighed for at tænke og handle på en helt ny måde. 

 

Modul 4: Sandheden om dig og dit liv
Vi bærer alle rundt på fortællinger om os selv. Nogle har vi skabt allerede som børn, andre er stødt til på vores vej gennem livet. Fælles for dem er, at de sammen udgør vores selvbillede – vores sandhed om os selv, hvem vi er - og hvad der er muligt for os. Problemet med vores fortællinger er, at de oftest hverken styrker os eller har noget som helst med virkeligheden at gøre. På modulet her arbejder vi på bedste arkæologiske vis med at grave din begrænsende fortælling om dig frem, så du kan lære at slippe den og skabe en ny, der styrker dig i livet. 

 

Modul 5: Nye muligheder
På dette modul har vi fokus på alt det, der bliver muligt i dit liv, når du lærer at give slip på dine begrænsende overbevisninger og fortællinger om dig selv og livet. Du lærer, hvordan du gennem bevidst arbejde med dine tilstande, kan transformere dine tanker og følelser og være den, du ønsker at være – og hvordan din måde at være på transformerer verden omkring dig. 

 

Modul 6: Dit WHY
Her handler det om dit formål i livet.  Det, som dybest set driver dig, det du gerne vil give til dine børn og til verden. Dit unikke bidrag. Du lærer, hvordan du sikrer dig, at de valg du træffer er i overensstemmelse med dine værdier og bringer dig nærmere dit formål - og ikke væk fra det. Du lærer, hvad du kan gøre for at bryde ud af hamsterhjulet - og hvad du stiller op, når du falder i. 

Det praktiske 

Èt forløb - tre pakker

 

Heltindeforløbet BASIS (Hold)

BASIS er for dig, der ikke føler det store behov for at blive holdt i hånden og ved ilden, når du arbejder med dig selv. Du er sandsynligvis vant til det - og hvis ikke, har du i hvert fald masser af mod på at kaste dig ud i det. Du rejser selvfølgelig ikke alene og får masser af mulighed for at søge støtte og sparring undervejs - både hos mig og holdets øvrige heltinder.

Heltindeforløbet BASIS koster 500 kr. pr. måned i ni måneder.
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige otte rater betales med 30 dages mellemrum i de efterfølgende otte måneder. Opstart for næste hold er september 2019.

 

Heltindeforløbet PLUS (Hold)
PLUS er mellempakken til dig, som er klar til at rykke, men som ved med dig selv, at du når længst med personlig sparring og dybdegående coaching undervejs. Sammen løser vi op for de begrænsende tanker, mønstre og vaner, der fylder hos netop dig - ligesom jeg støtter dig i at holde fanen højt, når det hele føles lidt svært og op ad bakke.

Heltindeforløbet PLUS koster 1.000 kr. pr. måned i ni måneder. 
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige otte rater betales med 30 dages mellemrum i de efterfølgende otte måneder. Opstart for næste hold er september 2019.

 

Heltindeforløbet SOLO (Individuel)
SOLO er til dig, som ønsker et kraftfuldt, individuelt og håndholdt mentorforløb med maksimum fleksibilitet og mig som din personlige træner og kærlige udfordrer på hele rejsen. Gennem hyppige, dybdegående 1:1 coachingsamtaler støtter jeg dig i at skabe varige forandringer i dit liv og opnå det, du virkelig ønsker dig. Du har her også altid en livline at trække i - og en til at holde dig fast (for det gør jeg), når din indre kritiker forsøger at lede dig på afveje (for det gør hun).

Heltindeforløbet SOLO koster 1.300 kr. pr. måned i ni måneder. 
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige otte rater betales med 30 dages mellemrum i de efterfølgende otte måneder. Løbende opstart.

Det praktiske

Èt forløb - tre pakker
 

Heltindeforløbet BASIS (Hold)

BASIS er for dig, der ikke føler det store behov for at blive holdt i hånden og ved ilden, når du arbejder med dig selv. Du er sandsynligvis vant til det - og hvis ikke, har du i hvert fald masser af mod på at kaste dig ud i det. Du rejser selvfølgelig ikke alene og får masser af mulighed for at søge støtte og sparring undervejs - både hos mig og holdets øvrige heltinder.

Heltindeforløbet BASIS koster 500 kr. pr. måned i ni måneder. 
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige otte rater betales med 30 dages mellemrum i de efterfølgende otte måneder. Opstart for næste hold er september 2019.

 

Heltindeforløbet PLUS (Hold)

PLUS er mellempakken til dig, som er klar til at rykke, men som ved med dig selv, at du når længst med personlig sparring og dybdegående coaching undervejs. Sammen løser vi op for de begrænsende tanker, mønstre og vaner, der fylder hos netop dig - ligesom jeg støtter dig i at holde fanen højt, når det hele føles lidt svært og op ad bakke.

Heltindeforløbet PLUS koster 1.000 kr. pr. måned i ni måneder. 
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige otte rater betales med 30 dages mellemrum i de efterfølgende otte måneder. Opstart for næste hold er september 2019.

 

Heltindeforløbet SOLO

SOLO er til dig, som ønsker et kraftfuldt, individuelt og håndholdt mentorforløb med maksimum fleksibilitet og mig som din personlige træner og kærlige udfordrer på hele rejsen. Gennem hyppige, dybdegående 1:1 coachingsamtaler støtter jeg dig i at skabe varige forandringer i dit liv og opnå det, du virkelig ønsker dig. Du har her også altid en livline at trække i - og en til at holde dig fast (for det gør jeg), når din indre kritiker forsøger at lede dig på afveje (for det gør hun).

Heltindeforløbet SOLO koster 1.300 kr. pr. måned i ni måneder. 
Første rate betales ved tilmelding. De øvrige otte rater betales med 30 dages mellemrum i de efterfølgende otte måneder. Løbende opstart.

Det får du på Heltindeforløbet

Det får du på Heltindeforløbet

BASIS (Hold)

 

 • Et intensivt tremåneders onlineforløb inddelt i seks moduler med tilhørende selvstudier, opgaver og øvelser i form af videoer, lydfiler og pdf'er.
   
 • Støtte og inspiration fra holdets andre heltinder i et lukket forum på Facebook.

PLUS (Hold)

 

 • Et intensivt tremåneders onlineforløb inddelt i seks moduler med tilhørende selvstudier, opgaver og øvelser i form af videoer, lydfiler og pdf'er.
   
 • Støtte og inspiration fra holdets andre heltinder i et lukket forum på Facebook.
   
 • Tre 1:1 coachingsessioner á 75 minutter - én session pr. måned.
   
 • Opfølgningssession (45 min.) ca. en måned efter forløbets afslutning, hvor vi samler op og sikrer os, at du kommer godt videre

SOLO

 

 • Et intensivt onlineforløb inddelt i seks moduler med tilhørende selvstudier, opgaver og øvelser i form af videoer, lydfiler og pdf'er. Du får adgang til alle moduler med det samme.
   
 • Fem 1:1 coachingsessioner á 75 minutter - du bestemmer selv hvornår.
   
 • Opfølgningssession (45 min.) ca. en måned efter forløbets afslutning, hvor vi samler op og sikrer os, at du kommer godt videre.
   
 • Fri adgang til personlig sparring og rådgivning hos mig via mail under hele forløbet.

Spørgsmål & svar
 

Q: Hvordan foregår det?

A: Heltindeforløbet foregår online på momatworks portal, hvor du får dit eget login. Du får adgang til ét modul ad gangen med 14 dages mellemrum.

1:1 samtalerne finder sted i dagtimerne over telefonen. Evt. hjemmearbejde i forbindelse med samtalerne laver du mellem modulerne, når det passer dig.

 

Q: Hvornår foregår det?

 A: Opstart for næste hold er september 2019. Soloforløb har løbende opstart, og du vil som regel kunne starte med det samme - kontakt mig for at høre, om jeg har plads.

 

Q: Hvor meget tid skal jeg sætte af til hvert modul?

A: Du skal sætte ca. 2 timer af til hjemmearbejdet til hvert modul. Meget af hjemmearbejdet foregår dog løbende i din hverdag - præcis der, hvor du gerne vil integrere det, du har lært. Har du en PLUS eller SOLO-pakke, skal du sætte yderligere 75 minutter af pr. coachingsamtale.

 

Q: Hvad hvis jeg ikke når, at lave alle opgaverne på hvert modul?

A: Det er vigtigt, at du prioriterer at lave alle opgaver og øvelser på forløbet, da dine største gennembrud netop sker, når du selv arbejder med at integrere nye indsigter. Sørg for, at du har støtte og opbakning i dit bagland. Når du det alligevel ikke... ja, så når du det ikke. 

 

Q: Jeg er ikke så vild med Facebookgrupper - er forløbet så noget for mig?

A: Facebookgruppen er et tilbud, og du bestemmer selv, om du vil være med i den eller ej. Når det er sagt, vil jeg klart invitere dig til at give gruppen en chance. Vi kan gå hurtigt alene, men vi når længst, når vi går sammen.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Jeg er aldrig længere end en e-mail, ens SMS eller et opkald væk, så hiv endelig fat i mig, hvis du er i tvivl om noget eller bare lige vil have en snak og se, om vi er et match. Fang mig på stine@momatwork.dk eller 60387337.

Spørgsmål & svar
 

Q: Hvordan foregår det?

A: Heltindeforløbet foregår online på momatworks portal, hvor du får dit eget login. Du får adgang til ét modul ad gangen med 14 dages mellemrum.

1:1 samtalerne finder sted i dagtimerne over telefonen. Evt. hjemmearbejde i forbindelse med samtalerne laver du mellem modulerne, når det passer dig.

 

Q: Hvornår foregår det?

 A: Opstart for næste hold er september 2019. Soloforløb har løbende opstart, og du vil som regel kunne starte med det samme - kontakt mig for at høre, om jeg har plads.

 

Q: Hvor meget tid skal jeg sætte af til hvert modul?

A: Du skal sætte ca. 2 timer af til hjemmearbejdet til hvert modul. Meget af hjemmearbejdet foregår dog løbende i din hverdag - præcis der, hvor du gerne vil integrere det, du har lært. Har du en PLUS eller SOLO-pakke, skal du sætte yderligere 75 minutter af pr. coachingsamtale.

 

 

Q: Hvad hvis jeg ikke når, at lave alle opgaverne på hvert modul?

A: Det er vigtigt, at du prioriterer at lave alle opgaver og øvelser på forløbet, da dine største gennembrud netop sker, når du selv arbejder med at integrere nye indsigter. Sørg for, at du har støtte og opbakning i dit bagland. Når du det alligevel ikke... ja, så når du det ikke. 

 

Q: Jeg er ikke så vild med Facebookgrupper - er holdforløbet så noget for mig?

A: Facebookgruppen er et tilbud, og du bestemmer selv, om du vil være med i den eller ej. Når det er sagt, vil jeg klart invitere dig til at give gruppen en chance. Vi kan gå hurtigt alene, men vi når længst, når vi går sammen.

 

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Jeg er aldrig længere end en e-mail, ens SMS eller et opkald væk, så hiv endelig fat i mig, hvis du er i tvivl om noget eller bare lige vil have en snak og se, om vi er et match. Fang mig på stine@momatwork.dk eller 60387337.

Jeg hedder Stine Taulborg Michaelsen og er indehaver af momatwork, hvor jeg hjælper andre ambitiøse mødre med at slippe fri af deres begrænsninger og skabe et liv, de virkelig elsker.

Jeg brænder for at være med til at skabe en verden, hvor vi alle kan føle frihed til at være præcis dem, vi er og leve det liv, der giver mening for os.

Som mentor og coach står jeg for at være kærlig og udfordrende, når jeg støtter ambitiøse mødre i at frigøre sig fra deres eget begrænsende selvbillede, frygten for at mislykkes, og omverdenens mange meninger og fordomme. 

Først der bliver det muligt, at være dem, vi inderst inde ønsker at være - og leve det liv, vi drømmer om og længes efter.

Jeg ved, hvad jeg taler om, for jeg er selv gået vejen. 

En gang stod jeg selv begravet i moradset, splittet mellem børn og karriere og kun optaget af én eneste ting: At gøre det hele så godt, at ingen ville kunne dømme mig ude.

Men prisen var høj, og jeg stod ikke distancen. Heldigvis. For nedsmeltningen blev begyndelsen på MIN rejse mod et liv med frihed, mod og overskud til at være den mor og karrierekvinde, jeg inderst inde ønsker at være - og leve et liv på MINE præmisser.

Nu brænder jeg for at hjælpe dig samme vej - ud af hamsterhjulet, ned i kroppen og ind til kernen, så du kan begynde at styre dit liv indefra og leve dit formål. Når du gør det, får du adgang til al din power og fulde potentiale - som kvinde, som mor og i din karriere.