13-99 point

Din livsbalance har det ikke ret godt. Du får sandsynligvis gjort det, du skal i det daglige og lader måske ovenikøbet andre få det indtryk, at du har styr på det. Måske føler du, at du knokler løs uden nogensinde at komme rigtigt i mål, og at der bliver trukket i dig fra alle sider, uden at du formår at sige fra. Det kan også være, at du slet og ret befinder dig i en personlig krise, som dræner dig for energi og overskud.

Uanset hvad, har du  lige nu og her brug for at tage ansvar for dit liv og sætte fokus på dine mål, forvaltningen af din tid og allervigtigst prioriteringen af dine egne behov - ellers risikerer du meget snart at løbe helt tør for motivation og kræfter.

Øvelser

  • I hvilke områder af dit liv, er der noget som ikke fungerer - dit personlige liv, dit familieliv eller dit arbejdsliv? Lav en liste over ting, du gerne vil ændre for hvert område. Prøv at formulere dig så specifikt som muligt og med fokus på, hvad du gerne VIL, fremfor hvad du IKKE vil.
     
  • Beslut dig for et område, hvor du vil begynde at skabe (små) ændringer - allerede i dag!
     
  • Beslut dig for, hvad dit første lille skridt mod en bedre livsbalance helt præcist skal være.
     
  • Overvej hvem der kan støtte dig i at tage dette lille første skridt. Det kan f.eks. være din partner, din mor, en nær ven eller veninde. Fortæl personen, at du har brug for hans/hendes støtte - og husk også at fortælle, hvordan han/hun bedst støtter dig.